Bakkie troost

We mogen weer bij elkaar komen voor een kopje thee of koffie

Nu de teugels langzaam gevierd worden gaan wij weer beginnen met de bijeenkomsten in het Afscheidshuis aan de Koningstraat 3. We blijven voorzichtig en gaan als het enigszins mogelijk is naar de tuin. Als iedereen zich aan de welbekende regeltjes houdt, moet het weer kunnen. We hebben er zin in, tot bij de koffie.

Inloop iedere eerste zondag van de maand

Het Afscheidshuis

Wat jammer dat we hier nu niet meer kunnen komen.” Sinds de opening van ons afscheidshuis horen wij regelmatig een dergelijke verzuchting. De periode rond een overlijden is vaak intens en het klinkt misschien raar, maar nabestaanden kunnen er ook heel fijne herinneringen aan hebben.  Als in de maanden die er op volgen de rust is wedergekeerd, maar het gemis van een dierbare juist dan verdrietig maakt, kan het fijn zijn dat er een plek is die verbonden is aan herinneringen en troost.

bakkie troost

Iedere eerste zondag van de maand willen wij nabestaanden (en vrienden, en andere geïnteresseerden) de mogelijkheid bieden om tussen 12:00 en 14:00 uur nog eens te komen buurten. Geen verplichtingen, geen kosten, niets moet, gewoon nog eens een kopje thee drinken met Marinka of een van de andere dames.

Even bijkletsen, terugkijken of juist vooruit. Wie weet moeten we juist wel even stil zijn. Bij mooi weer kunnen we even in de tuin kijken en misschien kunnen liefhebbers daarna nog even de paleistuinen inwandelen.

Lees meer over Het Afscheidshuis