“De mooie opbaring van onze moeder in de zo sfeervolle kamer van jullie prachtige pand”

Lieve Marinka, in het zwarte envelopmapje met documenten dat je onlangs gaf, vond ik je brief waarin je de mogelijkheid geeft voor een eindgesprek. Dat waarderen we bijzonder, maar is wat ons betreft niet nodig. Dat gesprek zou overigens een lange lijst van loftuitingen zijn, die ik je dan ook graag per mail laat weten.

Wat hebben we veel aan jouw ondersteuning gehad, terwijl de weersomstandigheden het allemaal niet eenvoudig maakten. De mooie opbaring van onze moeder in de zo sfeervolle kamer van jullie prachtige pand, je informele en tegelijk zo correcte benadering, alle inspanningen die je schijnbaar moeiteloos deed om onze wensen ten uitvoer te brengen (een uitvaart in de sneeuw in coronatijd op korte termijn in Assel!). Op de dag van de uitvaart de rust die je uitstraalde, zelfs toen de rouwauto niet de kapel kon bereiken. Je was een steun in een toch wel pittige week.

Het is mede aan jou (en Joost!) te danken dat we zo goed op het afscheid van onze moeder kunnen terugkijken én het kunnen terugluisteren. Onze welgemeende hartelijke dank daarvoor!
We wensen jou en Joost en je onderneming alle goeds voor de toekomst!

Een hartelijke groet, ook namens Henriette, Henk en Janny, Aleid en Barend,

Bertine