“Je straalde rust uit, was behulpzaam, zorgde ook voor momenten van ontspanning en kwam met prachtige ideeën.”

Lieve Marinka, op 1 november jl. overleed mijn liefste vriendin. Wat ben ik blij dat ik jou bij chapter Mozart heb leren kennen en dat ik haar nog met jou in contact heb kunnen brengen.

Ik was als een soort ‘familielid’ heel direct betrokken bij het regelen van haar uitvaart en het contact met jou in deze week was heel erg fijn. Ik was nog nooit eerder zo dichtbij geconfronteerd met een overlijden, maar ik kon je te pas en te onpas bellen met vragen en andere dingen waar ik tegen aan liep. Dit terwijl je die week nog 3 uitvaarten had. Dit was absoluut niet te merken.

Voor een ieder voelde je de hele week aan als een familielid. Sommigen dachten zelfs dat je een goede vriendin was. Je straalde rust uit, was behulpzaam, zorgde ook voor momenten van ontspanning en humor en kwam met prachtige ideeën. Ideeën die mijn vriendin geweldig had gevonden, daar ben ik van overtuigd.

Ook tijdens de uitvaart was je een enorme steun. Voor mij was het houden van een toespraak voor iemand die me zo dierbaar was ontzettend moeilijk maar jij hebt me er door heen gesleept, waardoor ik er met een heel goed gevoel op terug kan kijken. Daarvoor ben ik je heel erg dankbaar.

Door mijn ervaring met jou kan ik  oprecht zeggen dat jij uitvaarten heel persoonlijk maakt en ik zal je dan ook met veel liefde en plezier aanbevelen.

Liefs, Greta