Uitvaart Wilp

Kleinschalig, ervaren en voor elke verzekering

Uitvaart Wilp

Marinka de Haan

Bij een uitvaart Wilp kom ik u graag helpen. Ik heb bijna twintig jaar een kleinschalige uitvaartonderneming en u kunt met iedere uitvaartverzekering bij ons terecht.

Het is echt niet zo dat u een uitvaart moet laten regelen door de maatschappij waar u een verzekering heeft afgesloten maar u bent helemaal vrij om de uitvaartverzorging te kiezen die bij u past.

Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Het zit hem in de kleine dingen

Een persoonlijke uitvaart houdt in dat wij samen met de nabestaanden een begrafenis of crematie organiseren die zo goed mogelijk past bij de overledene. Mensen denken wel eens dat er dan van alles wordt bedacht om de gebeurtenis zo bijzonder mogelijk aan te kleden en ook wel kostbaar zal zijn, maar het persoonlijke zit hem vaak in kleine dingen.

Zelfontworpen rouwkaart

Zelfontworpen rouwkaart

Voor de kaart kan je bijvoorbeeld een foto gebruiken van een plek die de familie dierbaar is, of van iets dat de overledene zelf gemaakt heeft. Misschien kunnen er bloemen uit de tuin gebruikt worden of kan er een lied gezongen worden waar de nabestaanden goede herinneringen aan hebben. En zo bekijken we alle onderdelen van de uitvaart.

Hier kunt u meer persoonlijke rouwkaarten bekijken

Welke locatie past bij u?

Marinka bij de Dorpskerk

Marinka bij de Dorpskerk Wilp

De afscheidsbijeenkomst bij een uitvaart in Wilp wordt traditioneel vaak gehouden de aula van een begraafplaats of crematorium. Maar u kunt ook een andere locatie kiezen als u dat liever heeft.

Wij hebben bijvoorbeeld al vaak een uitvaart georganiseerd in de Dorpskerk in Wilp. Dat is een prachtige locatie voor een bijeenkomst en door de geweldige begeleiding van Yvonne Achterkamp is de sfeer al snel ongedwongen. Iedereen in Wilp weet dat de kerk voor allerlei activiteiten gebruikt wordt en min of meer de functie van dorpshuis heeft. Een mooie plek om samen afscheid te nemen.

Uitvaartwensen

Marinka de Haan

Ik kom graag bij u langs

Veel mensen vinden het prettig om al tijdens hun leven hun eigen uitvaart met mij te bespreken. Daar zijn geen kosten aan verbonden, u maakt gewoon een afspraak.

Na het gesprek krijgt u een verslag en een kostenindicatie. Mijn ervaring is dat het mensen rust geeft te weten waar ze aan toe zijn en dat ze er hun nabestaanden niet mee hoeven lastig te vallen. Uw wensen kunnen natuurlijk tussentijds altijd aangepast worden.

Heeft u belangstelling voor het bespreken en vastleggen van uw uitvaartwensen, neem dan contact met me op.

Adressen voor een uitvaart in Wilp

Hof van Bussloo

Hof van Bussloo

De Kribbe

Wilp ligt in de stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen. In elk van deze drie plaatsen is een crematorium en u kunt dus kiezen welke het best bij u past. Als u kiest voor een begrafenis is er nog veel meer mogelijk. Hieronder geef ik een paar opties.

Apeldoorn: Crematorium Heidehof. Engelanderholt 95, 7339 BX Ugchelen

Deventer: Crematorium Steenbrugge. Raalterweg 29, 7431 PA Diepenveen

Zutphen: Crematorium De Omarming. Voorsterallee 95, 7203 DN Zutphen

Bussloo: RK Begraafplaats Bussloo. Bussloselaan 19, 7383 AG Bussloo

Klarenbeek: Begraafplaats Heidepark. Landweg 20, 7382 BL Klarenbeek

Terwolde: Gemeentelijke begraafplaats Terwolde. Twelloseweg 2, 7396 BH Terwolde

Twello: R.K. Begraafplaats Twello HH Franciscus en Clara parochie. Kerklaan 18, 7391 AN Twello

Uitvaart Wilp. Heidepol: voor een graf in het bos of open terrein

Heidepol: voor een graf in de natuur

Voorst: Gemeentelijke begraafplaats Voorst. Deventerweg 2, 7383 RS Voorst

Voor een begrafenis op een prachtige natuurbegraafplaats kunt u terecht op Natuurbegraafplaats Heidepol. Harderwijkerweg 37, 6816 VA Arnhem