Uitvaart Warnsveld

Bij een uitvaart in Warnsveld kom ik u graag helpen.

Marinka de Haan

Marinka de Haan

Sinds bijna twintig jaar heb ik een kleinschalige uitvaartonderneming gericht op persoonlijke uitvaarten. Deze is volledig onafhankelijk en u kunt dus met iedere uitvaartverzekering bij mij terecht.

Het is echt niet zo dat u een uitvaart moet laten uitvoeren door de maatschappij waar u een verzekering heeft afgesloten maar u bent helemaal vrij om te kiezen wie uw uitvaart verzorgt.

Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Een persoonlijke uitvaart

Rouwkaart van het geliefde uitzicht over de stad

Rouwkaart van het geliefde uitzicht over de stad

Een persoonlijke uitvaart houdt in dat wij samen met de nabestaanden een begrafenis of crematie organiseren die zo goed mogelijk past bij de overledene. Dat betekent niet dat er dan van alles wordt bedacht om de gebeurtenis zo bijzonder mogelijk aan te kleden maar het persoonlijke zit hem vaak in kleine dingen.

Voor de kaart kan je bijvoorbeeld een foto gebruiken van een plek die de familie dierbaar is, of van iets dat de overledene zelf gemaakt heeft. Er kunnen bloemen uit de tuin gebruikt worden of er kan een lied gezongen worden waar de nabestaanden goede herinneringen aan hebben. En zo bekijken we alle onderdelen van de uitvaart.

meer voorbeelden van zelfgemaakte rouwkaarten

Er zijn meerdere locaties mogelijk

Uitvaart Warnsveld. kerk Warnsveld. Foto Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

kerk Warnsveld. Foto Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

De afscheidsbijeenkomst wordt traditioneel gehouden in een kerk of de aula van een crematorium of begraafplaats. Maar u kunt ook een andere locatie kiezen als u dat liever heeft. Dat zou bijvoorbeeld ook in een zaal bij u in de buurt kunnen of zelfs thuis.

Steeds vaker wordt er voor gekozen om na de dienst naar een andere plek te gaan voor de condoleance. Het voordeel van een restaurant of hotel is dat de sfeer al snel ongedwongen is en men kijkt er niet zo snel op de klok. We houden deze bijeenkomsten regelmatig in Café De Pauw in Warnsveld maar u zou ook kunnen uitwijken naar bijvoorbeeld Fort Bronsbergen of een andere mooie locatie in Zutphen.

Uitvaartwensen vooraf bespreken?

Marinka de Haan

Ik kom graag bij u langs

Veel mensen vinden het prettig om tijdens hun leven een uitvaart met mij te bespreken. Daar zijn geen kosten aan verbonden, u maakt gewoon een afspraak.

Na het gesprek krijgt u een verslag en een prijsindicatie. De ervaring leert dat het rust geeft te weten waar men aan toe is en dat het ook voor de nabestaanden fijn is dat het één en ander op papier staat. De uitvaartwensen kunnen natuurlijk tussentijds altijd aangepast worden.

Als u belangstelling heeft voor het bespreken en vastleggen van uw uitvaartwensen, neem dan contact met me op.

Adressen voor een uitvaart in Warnsveld:

Warnsveld: Algemene Begraafplaats Warnsveld. Vordenseweg 16, 7331 PA Warnsveld

Vorden: Algemene Begraafplaats Vorden. Kerkhoflaan 4, 7251 JW Vorden

Zutphen: Oosterbegraafplaats. Voorsterallee Zutphen

Zutphen: Oude algemene  Begraafplaats. Warnsveldseweg 105, 7204 BC Zutphen

Zutphen: R.K. Begraafplaats. Warnsveldseweg 107, 7204 BC Zutphen

een graf in de natuur op begraafplaats Heidepol

Heidepol: voor een graf in de natuur

Zutphen: Crematorium De Omarming. Voorsterallee 95, 7203 DN Zutphen

Voor een begrafenis op een prachtige natuurbegraafplaats kunt u terecht op Natuurbegraafplaats Heidepol. Harderwijkerweg 37, 6816 VA Arnhem