Uitvaart Ugchelen

U kunt met iedere verzekering bij mij terecht

Marinka de Haan

Marinka de Haan

Bij een uitvaart Ugchelen kom ik u graag helpen. Ik heb bijna twintig jaar een kleinschalige uitvaartonderneming gericht op persoonlijke uitvaarten. U kunt met iedere uitvaartverzekering bij mij terecht.

Het is echt niet zo dat u een uitvaart moet laten regelen door de grote maatschappij waar u een verzekering heeft afgesloten, maar u bent helemaal vrij om de uitvaartverzorging te kiezen die bij u past.

Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Een persoonlijke uitvaart: het zit in kleine dingen

Zelfgetekende rouwkaart

Rouwkaart van een zelfgemaakte tekening

Een persoonlijke uitvaart houdt in dat wij samen met de nabestaanden een begrafenis of crematie organiseren die zo goed mogelijk past bij de overledene. Soms denken mensen dat er dan van alles wordt bedacht om de gebeurtenis zo bijzonder mogelijk aan te kleden maar het persoonlijke zit hem vaak in kleine dingen.

Voor de kaart kan je bijvoorbeeld een foto gebruiken van een plek die de familie dierbaar is, of van iets dat de overledene zelf gemaakt heeft. Bij iemand die van tuinieren houdt kunnen we misschien bloemen uit de tuin gebruiken. Kan er een lied gezongen worden waar de familie mooie herinneringen aan heeft? En zo bekijken we alle onderdelen van de uitvaart.

meer voorbeelden van door klanten gemaakte kaarten

Afscheidshuis Marinka de Haan

Afscheidshuis Marinka de Haan

Afscheidshuis Marinka de Haan

In het voorjaar van 2019 is een lang gekoesterde wens uitgekomen en hebben wij in Apeldoorn ons afscheidshuis geopend. Na een intensieve restauratie hebben we vlak bij het Loo een kleinschalige opbaargelegenheid gerealiseerd. Families kunnen hier in een warme, huiselijke omgeving afscheid nemen van een overledene. Geen klinische sfeer, maar gewoon in een huiskamer.

meer over ons afscheidshuis

De locatie voor de uitvaart

Uitvaart Ugchelen. Ballonnen oplaten op Heidehof

Ballonnen oplaten op Heidehof

De afscheidsbijeenkomst bij een uitvaart in Ugchelen wordt traditioneel gehouden in een kerk of de aula van de begraafplaats of crematorium Heidehof. Maar u kunt ook een andere locatie kiezen als u dat liever heeft. Dat zou bijvoorbeeld  een zaal bij u in de buurt kunnen zijn of zelfs thuis. Hotel de Cantharel heeft een prachtig auditorium waar een dienst gehouden kan worden. Regelmatig houden we ook een afscheidsbijeenkomst in ‘De Boschvijver’ in Berg en Bos of in Villa Marialust.

Steeds vaker wordt er voor gekozen om na de dienst naar een andere plek te gaan voor de condoleance. Het voordeel van een bijeenkomst in een restaurant of hotel is dat de sfeer al snel ongedwongen is en men kijkt er niet zo snel op de klok. Een mooie locatie in Ugchelen is bijvoorbeeld De Hamermolen.

Uitvaartwensen

Marinka de Haan

Ik kom graag bij u langs

Veel mensen vinden het prettig om al tijdens hun leven hun eigen uitvaart met mij te bespreken. Daar zijn geen kosten aan verbonden, u maakt gewoon een afspraak.

Na het gesprek krijgt u een verslag en een kostenindicatie. Mijn ervaring is dat het mensen rust geeft te weten waar ze aan toe zijn en dat ze er hun nabestaanden niet mee hoeven lastig te vallen. Uw wensen kunnen natuurlijk tussentijds altijd aangepast worden.

Heeft u belangstelling voor het bespreken en vastleggen van uw uitvaartwensen, neem dan contact met me op.

Home

Adressen voor een uitvaart in Ugchelen of Apeldoorn:

Ugchelen: Begraafplaats Heidehof. Engelanderholt 97, 7339 BX Ugchelen Bekijk op de kaart

Ugchelen: Crematorium Heidehof. Engelanderholt 95, 7339 BX Ugchelen

Apeldoorn: Begraafplaats Soerenseweg. Soerenseweg 69-71, 7314 JE Apeldoorn

Apeldoorn: Joodse Begraafplaats. Arnhemseweg 217, 7331 JC Apeldoorn

Apeldoorn: RK Begraafplaats Arnhemseweg. Arnhemseweg 4, 7331 BK Apeldoorn

Apeldoorn: RK Begraafplaats Haagwinde. Haagwinde hoek Zilverschoon, 7322 EK Apeldoorn

Apeldoorn: RK Begraafplaats Oude Beekbergerweg. Oude Beekbergerweg (t.o. nr 188), ApeldoornUitvaart Ugchelen. Begraafplaats Beekbergen

Assel: Natuurbegraafplaats Westerwolde. Alverschotenseweg 50, 7346 AL Assel

Beekbergen: Begraafplaats Beekbergen. Koningsweg 20, 7361 TB Beekbergen

Elspeet: Natuurbegraafplaats Elspeterbos. Apeldoornseweg 185, 8075 RJ Elspeet

Wenum Wiesel: Begraafplaats Wenum. Ramsbrugweg 10, 7345 DW Wenum Wiesel